Wijzigingen type H

9 december '21

In De Scheperij in Teteringen komen 3 appartementen type H. De benaming van dit type is veranderd van een 3-kamerappartement naar een 2-kamerappartement. We vertellen je graag hoe dit zit.

image alt

2-kamerappartement mét 3 kamers

Type H heeft een woonkamer/keuken, 1 slaapkamer en 1 onbenoemde ruimte. De onbenoemde ruimte heeft een net iets te kleine daglichttoetreding waardoor deze conform bouwbesluit niet als slaapkamer benoemd mag worden. Echter is deze ruimte een volwaardige slaapkamer en zo wordt deze ruimte ook afgewerkt. Officieel is het dus een 2-kamerappartement, maar je hebt wél 3 kamers!

Bekijk woningen

Binnenkort in verkoop

De verkoop van de 31 appartementen in De Scheperij start binnenkort. Nog even geduld voordat we je meer kunnen vertellen over de start verkoopdatum. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. In jouw persoonlijke account staan de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Mijn Eigen Huis
Wat speelt er? Naar nieuwsoverzicht
Wonen in De Scheperij? Bekijk woningaanbod