Visie de Scheperij

19 september '19

Stel je eens voor. Je bent al een tijdje op zoek naar die comfortabele gelijkvloerse woning voorzien van vele gemakken. Zoals een woning met weinig onderhoud. En dat ook nog eens in het vertrouwde Teteringen. Niet gemakkelijk. Maar mogelijk wordt jouw zoektocht wel vervuld in nieuwbouwcomplex de Scheperij.

Gelijkvloers wonen met genoeg buitenruimte

Vind jij het eigenlijk wel prettig om wat minder vaak de trap te nemen? Heb jij voldoende aan 2 á 3 slaapkamers? In de Scheperij worden 31 appartementen gebouwd in diverse types. Ieder appartement krijgt een buitenruimte. Weliswaar niet zo groot als een tuin bij een rijtjeswoning,  maar dat heeft ook voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen onderhoud meer aan je tuin. En plek voor je (elektrische) barbecue en een eettafel; die ruimte heb je nog steeds. Naast je eigen privébalkon ervaar je ook de buitenlucht in de gemeenschappelijke tuin op de eerste verdieping. Een  fraaie groene daktuin waar je tot rust komt.

Een omgeving voorzien van gemakken

Of het nou het winkelcentrum van Breda is, golfbaan De Haenen of het gezellige centrum van Oosterhout; met de Scheprij in hartje Teteringen ben je er dichtbij. Door een nieuwe supermarkt op de begane grond wordt de Scheperij een nieuw begrip in Teteringen. Want ook in de nieuwe plannen blijft dit een plek waar veel inwoners hun dagelijkse boodschappen komen doen. Wie wil nou niet kunnen vertellen dat je daar heerlijk boven woont!

Van hartje Teteringen tot een rustgevende daktuin

De Scheperij ligt midden in Teteringen nabij de doorgaande Oosterhoutseweg. Door de supermarkt is het een plek waar je gemakkelijk bekende inwoners tegenkomt. Enerzijds een leuke plek om te ontmoeten, maar je bent misschien ook op zoek naar rust. De daktuin op de eerste verdieping biedt je die rust. Via de daktuin loop je verder richting je appartement. Neem vooral ook de tijd om hier lekker buiten te genieten van de zon of een praatje te maken met de buurman. Nieuwsgierig naar de inrichting? Hierover vertellen we je later meer.

  Meer over de bereikbaarheid
  Bekijk de planning