Parkeren in De Scheperij

6 september '21

Benieuwd waar jij straks jouw fiets en auto parkeert als toekomstig bewoner van De Scheperij? We vertellen je er graag meer over.

Parkeren met de auto

Als bewoner van een appartement in De Scheperij parkeer je de auto in het openbaar gebied. Hier is voldoende parkeergelegenheid om jouw auto('s) te parkeren. Komen er vrienden of familie over de vloer? Ook zij kunnen de auto parkeren rondom het appartementengebouw in het openbaar gebied.

Fietsenberging op de begane grond

Op de begane grond van het appartementengebouw komt een fietsenberging voor de bewoners van De Scheperij. Ieder appartement heeft een parkeervak waar plaats is voor 2 fietsen. Vanuit de fietsenberging heb je toegang tot de entreehal, waar je vervolgens de trap of lift kunt pakken om bij jouw appartement te komen. 

Privéberging op de eerste verdieping

Naast de fietsenberging op de begane grond, heeft ieder appartement ook een privé berging op de eerste verdieping. De bergingen zijn minimaal 6.01 m2 en maximaal 6.71 m2. Dit is groot genoeg voor het opbergen van bijvoorbeeld gereedschap en tuinkussens. Ook is er elektriciteit aanwezig. De privébergingen zijn bereikbaar via de daktuin.  

Wonen in De Scheperij?

De voorbereidingen voor de appartementen zijn in volle gang. Naar verwachting gaan we in kwartaal 3 van 2021 in verkoop. Wil je niks missen? Meld je dan aan als belangstellende bij jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook speelt deze aanmelddatum een belangrijke rol bij de toewijzingsprocedure.

Bekijk de appartementen
  Bekijk de gezamenlijke daktuin
  Naar woningaanbod