Nog één appartement beschikbaar in De Scheperij

29 november '22

De bouw van De Scheperij in hartje Teteringen is enkele maanden geleden gestart en de contouren zijn inmiddels zichtbaar. Wil jij ook gelijkvloers wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan heb je nog één kans: het allerlaatste appartement in De Scheperij is nog beschikbaar.

image alt

Lage energielasten

Bouwnummer 26 in De Scheperij is het laatste beschikbare appartement. Deze woning heeft 101 m2 woonoppervlakte, twee ruime slaapkamers en een riant balkon van 16m2. Standaard is het appartement voorzien van een grote badkamer en een luxe keuken in hoekopstelling.

Met een appartement in De Scheperij ben je bovendien goed voorbereid op de toekomst. Alle appartementen zijn namelijk gasloos en hebben een eigen luchtwarmtepomp en warmteterugwininstallatie. Dit is niet alleen duurzaam, maar hierdoor heb je ook zeer lage energielasten. 

Meer informatie

Bij het woningaanbod vind je meer informatie over dit bouwnummer, waaronder de plattegrond, voorzieningen, zonligging en woonoppervlaktes. Ook is het mogelijk om direct een optie aan te vragen. Dit doe je heel eenvoudig door bij bouwnummer 26 op de button "Optie aanvragen" te klikken. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of de optie aan jou is toegewezen.

Bouwnummer 26
  Nieuwsoverzicht
  Woningaanbod