Maak kennis met de Scheperij

30 augustus '19

Welkom op de nieuwe website van de Scheperij. De Scheperij is een nieuwbouwcomplex met 31 appartementen midden in het centrum van Teteringen. Hier woon je in een comfortabel appartement met nagenoeg geen onderhoud, winkels op de begane grond en een prachtige groene daktuin waar je je medebewoners kunt ontmoeten.

image alt

Gemakkelijk wonen met comfort

Wonen in een appartementencomplex biedt je veel comfort. Zo zijn alle kamers in huis gelijkvloers, heb je een fijn privébalkon én geniet je van de gezamenlijke groene daktuin. Een ideale plek om gemakkelijk contact te leggen met je buren.

image alt

In de Scheperij wordt je ontzorgd

Met winkels voor de dagelijkse boodschappen op de begane grond van het gebouw en het hoge voorzieningenniveau van Breda is het fijn wonen in de Scheperij. Met de bus vanaf de bushalte aan de Oosterhoutseweg ben je zo in de Breda en Oosterhout.

Wanneer kun jij je aanmelden?

Binnenkort komen de eerste type appartementen op de website te staan. Heb je interesse in een appartement? Dan verzoeken we je vriendelijk om je persoonlijke gegevens achter te laten bij een woningtype. Zo blijf je op de hoogte van specifieke informatie en je aanmelddatum wordt geregistreerd. En het is belangrijk dat je aanmelddatum bij ons bekend is want dat kan later een rol spelen bij de toewijzing van de appartementen.

Verkoop- en toewijzingsprocedure
water breda
Heb je al een aantal vragen? Bekijk de veel gestelde vragen
Wanneer is de start verkoop gepland? Bekijk de planning