De Scheperij nu in voorbereiding

9 juni '21

Boven het nieuwe winkelcentrum in De Scheperij in Teteringen komen straks een aantal moderne appartementen. Ben jij op zoek naar een ruim appartement in Teteringen? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Scheperij is namelijk nu in voorbereiding. En dat betekent dat jij je interesse kenbaar kan maken. Welk appartement is jouw favoriet?

image alt

3-kamerappartementen

In De Scheperij in Teteringen komen in totaal 31 nieuwe appartementen. Er zijn 7 verschillende types, waarbij de woningoppervlaktes variëren van 84 m2 tot 116 m2. Alle appartementen zijn in de basis 3-kamerappartementen. Dit betekent dat je een woonkamer hebt en 2 slaapkamers. Ook hebben alle appartementen een berging en balkon van ongeveer 12 m2. Dat is groot genoeg om bijvoorbeeld een eettafel te plaatsen en gezellig met vrienden een avondje te dineren. De balkons zijn gesitueerd op zuidwest, noordwest of noordoost. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kies je de optimale ligging ten opzichte van de zon. 

Bekijk woningtypes

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we hard bezig met de voorbereidingen om de appartementen straks in het einde van het derde kwartaal van 2021 in verkoop te brengen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en dat speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
  Planning
  Bekijk woningtypes