Ontdek de ligging van de appartementen

27 september '21

Benieuwd naar de ligging van de verschillende woningtypes in De Scheperij? In onderstaande plattegronden zie je precies waar in het gebouw elk woningtype zich bevindt.

image alt

3 verdiepingen

In De Scheperij in Teteringen komen 31 nieuwe appartementen verdeeld over 3 verdiepingen. In totaal zijn er 7 verschillende types die verspreidt liggen in het appartementencomplex. Op de plattegronden onderaan het bericht zie je precies waar in het gebouw elk woningtype zich bevindt.

Op de eerste verdieping komen 19 appartementen, op de tweede verdieping 10 appartementen en op de derde verdieping 2 appartementen. Alle appartementen zijn in de basis 3-kamerappartementen. Dit betekent dat je een woonkamer hebt en 2 slaapkamers. Bekijk bij het woningaanbod de kenmerken en plattegronden van de verschillende woningtypes.

Naar woningaanbod
image alt

Wonen in De Scheperij?

Kies nu jouw favoriete appartement en schrijf je vrijblijvend in! Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en meld je vervolgens aan voor de fase waarin je geïnteresseerd bent óf klik op de woningenpagina bij je favoriete woningtype op 'aanmelden voor projectfase'. 

Woningenpagina

De appartementen per verdieping

  Bekijk de gezamenlijke daktuin
  Meer over parkeren in De Scheperij