Daarom kozen Jolanda en Theo voor De Scheperij

7 februari '22

Op 6 januari kregen Jolanda en Theo een appartement toegewezen in De Scheperij en inmiddels zijn ze trotse eigenaar van een 3-kamerappartement! We vroegen naar hun persoonlijke verhaal en waarom zij nu juist voor een appartement in De Scheperij kozen.

Als geboren en getogen Brabanders willen Jolanda (53) en Theo (57) nergens anders meer heen. Hun huidige koophuis is te groot, zeker nu de kinderen zijn gevlogen. Ze hadden De Scheperij in Teteringen al een tijd in het vizier, want het aanbod sloot perfect aan bij hun wensen. “Toen ik de Facebookpost zag twijfelde ik geen seconde en schreef ik ons direct in als belangstellende”. Met een goede afloop: Jolanda en Theo zijn nu trotse eigenaar van een 3-kamerappartement!

image alt

Brabantse gezelligheid

Jolanda groeide op in ‘de parel van het Zuiden’: Breda. Nu werkt ze in het aangrenzende stadje Oosterhout. Haar man Theo is geboren in Best en verhuisde later naar Eindhoven. Het zijn echte levensgenieters. Zo gaan ze graag op zonvakanties maar ook gezelligheid dicht bij huis vinden ze heerlijk. “Samen eten en borrelen of op bezoek gaan bij vrienden, dat doen we geregeld.” Dochter Gaby (29) en zoon Dylan (23) maken het gezin compleet. “Onze kinderen zijn inmiddels alweer het huis uit. We hebben nu echt ruimte over.” Een appartement past in deze fase van hun leven perfect.

image alt

Mooi gebouw, vertrouwde locatie

Dit Brabantse koppel woonde eerder al een geruime tijd in Teteringen. “We vinden het zeker geen straf om weer terug te keren naar dit gemoedelijke dorp. En dat De Scheperij in het centrum en vlakbij de winkels ligt is natuurlijk ideaal.” Ook familie en vrienden hebben ze straks weer lekker dichtbij. Maar naast deze pluspunten viel ook het gebouw in de smaak. “Het appartementencomplex is niet te kolossaal en vooral de gezamenlijke tuin op de eerste verdieping sprak ons aan.” Hier zien zij zichzelf wel wonen.

Oog op de toekomst

Brabant is voor Jolanda en Theo altijd hun thuis geweest. Nadat zij 20 jaar met de kinderen in Teteringen woonden, kochten ze in 2017 een levensloopbestendige woning in Oosterhout. Nu is het tijd voor iets nieuws. En dan ook écht nieuw. “Wij kiezen bewust voor nieuwbouw omdat alles lekker fris is en we de woning makkelijker naar onze smaak kunnen maken.” Dat het appartement in De Scheperij in Teteringen klaar is voor de toekomst is een grote pré. Hier kunnen ze voor altijd blijven!

Theo en Jolanda Kantelberg

Ook wonen in De Scheperij?

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen in De Scheperij vrij. Bekijk de beschikbare appartementen bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Naar nieuwsoverzicht
Wonen in De Scheperij? Bekijk woningaanbod