Appartement inclusief keuken

13 oktober '21

Alle appartementen in De Scheperij zijn standaard voorzien van een luxe keuken. Benieuwd hoe de keuken eruitziet en wat de mogelijkheden zijn? 

Een keuken met veel mogelijkheden

Koop je een appartement in De Scheperij dan zit er een complete keuken bij de prijs inbegrepen. De keuken heeft standaard mat witte frontjes voorzien van soft close en een Topline multiplex werkblad. Liever een andere kleur keuken? De keuken is zonder meerprijs ook beschikbaar in diverse andere kleuren. Natuurlijk krijg je van ons alle vrijheid om de keuken naar eigen smaak en idee aan te passen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je na aankoop afstemmen met de keukenadviseur van Nuva Keukens.

image alt

Luxe apparatuur

De keuken van de appartementen is standaard voorzien van luxe apparatuur van het merk Whirlpool. De volgende apparatuur zit bij de prijs inbegrepen:

  • 4-zone inductiekookplaat
  • Afzuigkap
  • Geïntegreerde koelkast
  • Geïntegreerde vaatwasser
  • Combimagnetron

Bekijk hieronder de impressies van de keukens per woningtype.

Impressie type A, B, E

Impressie keuken type A, B, E

Impressie type C, G, H, I

Impressie type C, G, H, I

Wonen in De Scheperij?

Kies nu jouw favoriete appartement en schrijf je vrijblijvend in! Hoe eerder je je hebt ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een woning. Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en meld je vervolgens aan voor de fase waarin je geïnteresseerd bent óf klik op de woningenpagina bij je favoriete woningtype op 'aanmelden voor projectfase'.

Naar woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in De Scheperij? Bekijk de appartementen