Impressies en concept plattegronden online

27 juli '21

Benieuwd hoe de appartementen in De Scheperij er ongeveer uit gaan zien? Wij hebben interieur- en exterieurimpressies laten maken om jou een beter beeld te geven. En wat zijn ze mooi geworden!

image alt

31 appartementen in voorbereiding

In De Scheperij in Teteringen start na de zomer de verkoop van de 31 appartementen. Ben jij na het zien van de impressies nog enthousiaster geworden? Binnenkort delen we meer informatie over de individuele bouwnummers. Vergeet je niet aan te melden als belangstellende bij het woningtype van jouw voorkeur. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start.

Naar woningaanbod
image alt

Concept plattegronden per woningtype

Om jouw een goede indruk te geven van de indeling van de appartementen in De Scheperij, hebben we concept plattegronden gemaakt. Ook deze zijn nu te bekijken bij de woningtypes bij het woningaanbod. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, een open keuken en een fijn balkon. Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Begin alvast met fantaseren!

De concept plattegronden worden afgerond als de bouwtekeningen klaar zijn. Daarna verschijnen de definitieve plattegronden samen met alle individuele bouwnummers op de website.

Maak alvast een account aan

Om in aanmerking te komen voor een appartement in De Scheperij, heb je een persoonlijk account nodig voor 'Mijn Eigen Huis'. In deze omgeving kun je je voor jouw favoriete woningen inschrijven zodra de verkoop start. Ook komen hier de benodigde verkoopstukken en -documenten beschikbaar. Heb je interesse in De Scheperij en heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dit nu aan.

Mijn Eigen Huis
Lees meer over Mijn Eigen Huis Maak een account aan
Wonen in De Scheperij? Naar het woningaanbod