Hoe ziet de planning van een nieuwe fase er uit?

1 september '19

Ben je benieuwd hoe we jou als geïnteresseerde op de hoogte houden van een nieuwe fase met woningen? En wanneer we wat gaan communiceren? Op het moment dat de nieuwe fase met appartementen wordt aangekondigd wil je uiteraard weten wanneer de verkoop start. Vóór en ná de start verkoop gaan wij je zo goed mogelijk informeren over je nieuwe droomappartement. 

Stap voor stap richting de start verkoop

Wat we allemaal communiceren vóór dat een verkoop daadwerkelijk start is behoorlijk wat informatie. Hieronder lees je wat onder andere aan bod komt. De stappen zijn chronologisch opgesteld, maar het kan zijn dat sommige van deze communicatiemomenten gaan wisselen. We doen dit omdat we je tijdig en gelijkmatig proberen te voorzien van (nieuwe) informatie. Dus als het ene communicatiemoment wat langer op zich laat wachten, dan proberen we je toch een update te geven over een ander interessant onderwerp.

Woning toegewezen gekregen? De route naar je droomhuis!

Er komt natuurlijk veel kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Zoals bijvoorbeeld het regelen van je hypotheek, het transport bij de notaris of het uitzoeken van meerwerk. Maar ook de bouwperiode en de oplevering. Kortom: er komen dus behoorlijk wat zaken op je af als je een nieuwbouwwoning koopt. Wij hebben alvast de belangrijkste 10 stappen voor je op een rij gezet in een handige videoserie. Bij de servicepagina Woning Kopen bekijk je de videoserie in één keer of je kiest zelf een onderwerp waar je meer over wilt weten.

Bekijk de videoserie
Hoe werkt nieuwbouw kopen? Bekijk de videoserie
Wanneer is de start verkoop gepland? Bekijk de actuele planning