Heb jij al een financiële check gedaan?

13 december '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een appartement in De Scheperij? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Waarom? Je leest het hier.

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

De verkoop start binnenkort

De verkoop van de appartementen in De Scheperij start binnenkort. Nog even geduld voordat we je meer kunnen vertellen over de start verkoopdatum. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. In jouw persoonlijke account staan de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en ook kun je hier straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Mijn Eigen Huis
Wonen in De Scheperij? Bekijk het woningaanbod
Wie is de makelaar? Maak kennis met Van de Water Groep