Kijk eens rond in de gezamenlijke daktuin

25 augustus '21

Wie straks in De Scheperij woont, heeft naast een privébalkon ook een grote gezamenlijke daktuin waar alle bewoners gebruik van mogen maken. De daktuin wordt na de bouw aangelegd met verschillende planten, boompjes en struiken. Uiteraard is er ook ruimte om lekker te zitten voor een praatje met de buren.

image alt

Groene daktuin

De daktuin is bovenop de supermarkt en is alleen toegankelijk voor bewoners van het appartementencomplex. Hier kun je straks lekker in de zon zitten, een boekje lezen of een praatje maken met de buren. De appartementen gelegen op de eerste verdieping grenzen aan de gezamenlijke daktuin. Deze appartementen hebben naast een privébalkon, ook een buitenruimte bij de voordeur van het appartement waar ruimte is voor een zitje. Zie jij jezelf hier al zitten?

image alt

Wie sproeit straks de plantjes?

Als bewoner van een appartement in De Scheperij hoef jij je geen zorgen te maken om het onderhoud van de daktuin. Deze wordt namelijk onderhouden vanuit de VVE of een door de VVE aan te stellen partij. Hoe de daktuin precies ingericht gaat worden en welke planten er komen, is op dit moment nog in ontwikkeling. Om alvast een indruk te krijgen van hoe het ongeveer gaat worden, hebben we bovenstaand 360 graden beeld laten maken. Een fijne groene plek waar je alleen of samen met de buren van kan genieten.

Wonen in De Scheperij?

De voorbereidingen voor de appartementen zijn in volle gang. Naar verwachting gaan we in kwartaal 3 van 2021 in verkoop. Wil je niks missen? Meld je dan aan als belangstellende bij jouw favoriete woningtype bij het woningaanbod. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook speelt deze aanmelddatum een belangrijke rol bij de toewijzingsprocedure.

Naar woningaanbod
  Naar woningaanbod
  Nieuwsoverzicht