Download jouw digitale brochure

25 november '21

Download vanaf nu de brochure van je favoriete appartement in De Scheperij. Superhandig wanneer je je droomwoning wil laten zien aan je vrienden of familie op een feestje, of wanneer je het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Wij leggen je uit hoe het werkt!

image alt

Jouw favoriete woning in een brochure

Heb jij een appartement op het oog in De Scheperij? Download dan de brochure van jouw favoriete woning met alle informatie die op dat moment beschikbaar is. Ga naar het woningaanbod, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar onder. Klik op de knop “brochure aanvragen” en laat je gegevens achter. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Naar woningaanbod

Heb jij jezelf al aangemeld?

Heb jij interesse in een van de appartementen in De Scheperij? Vergeet je dan niet aan te melden als belangstellende. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. We houden je dan automatisch op de hoogte van het laatste nieuws en ook hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Let op: deze aanmelddatum kan ook een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. 

Meer over de toewijzingsprocedure
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in De Scheperij Naar woningaanbod