Binnenkort nieuw woningaanbod in De Scheperij

4 juni '21

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een appartement in Teteringen. Inmiddels is het plan in behandeling genomen en kunnen we verder met de ontwikkeling van deze woonomgeving. Binnenkort kun je je al aanmelden voor de appartementen.

31 koopappartementen

Op de locatie van de Jumbo in het centrum van Teteringen, komt een nieuw winkelcentrum met daarboven appartementen. In totaal komen er 31 appartementen in verschillende groottes maar allemaal met een fijn balkon en luxe afwerking. Je woont hier midden in het centrum van Teteringen en voor de boodschappen pak je de lift of trap naar beneden. Een centrale locatie voorzien van vele gemakken.

Verwachte start verkoop

Achter de schermen zijn we druk met het uitwerken van het plan, de impressies en nog veel meer. Aanmelden voor de woningtypes kan nog niet, maar abonneren op de nieuwsbrief kan wel. Dit doe je door onderaan de pagina je gegevens achter te laten. Op het moment dat het woningaanbod op de website staat ontvang je hier automatisch bericht over. Vanaf dat moment kun je je ook aanmelden voor de appartementen. Als alles volgens planning verloopt, dan start de verkoop eind van het derde kwartaal van 2021.

  Home
  Nieuwsoverzicht