Bereikbaarheid Scheperij

Nieuwbouw de Scheperij ligt midden in het Teteringse hart. Vlak bij de Oosterhoutseweg, op het terrein waar nu nog de Jumbo te vinden is. Zowel vanuit Breda als Oosterhout is deze plek in Teteringen goed bereikbaar. Een bezoekje aan het gezellige winkelcentrum van Oosterhout of aan de oude historische kern van Breda is vanuit de Scheperij zo geregeld.

Stap in de bus…

Halte Donkerstraat ligt op loopafstand: hier stoppen de bussen die via de Oosterhoutseweg Breda of Oosterhout aan doen. Vanaf hier ben je in 10 minuten op het centraal station van Breda. Net zo snel als met de auto, alleen hoef je niet op zoek naar een parkeerplek. Handig toch? De andere kant op richting Oosterhout doet de bus er een kwartiertje over.

image alt

…of juist op de fiets

Met de fiets kom je een heel eind. In 20 minuten bereik je het mooie centrum van Breda. Fiets via de Waterakkers in Breda en geniet van dit ecologische pareltje. De lisdodden wuiven in de wind, de zwanen zwemmen statig voorbij. Prachtig! En ook de sportaccommodaties, restaurants, apotheek of bloemist zijn in Teteringen op fietsafstand. Woon je in de Scheperij dan wordt de auto al bijna een extraatje.

image alt

Met de auto

De Oosterhoutseweg is een goede doorgaande verbinding richting de omliggende dorpen en steden. En leidt je vlot richting de A27, waarover je verder rijdt richting Tilburg, Antwerpen of Utrecht. Een prima verbinding als je naar je werk moet rijden, of een dagje uit wilt.

Wat is er te doen? Voorzieningen
Wat speelt er? Het laatste nieuws